LI-656856163DAF4
top of page
profiel Jeffrey 350 x 350.png

Diensten

Geef uw organisatie, merk of dienst een persoonlijke touch met lokaal gerichte strategieën. Het verschil zit hem in de persoonlijke benadering, wat cruciaal is voor een succesvolle campagne. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de diensten die ik aanbied, maar houd er rekening mee dat elke opdracht maatwerk is, afgestemd op uw specifieke behoeften. Samen werken we aan het bereiken van uw doelen:

Openbare Werkruimte

Fractional Sales 
Management

Als Fractional Sales Manager ben ik verantwoordelijk voor het leiden en beheren van de verkoopactiviteiten van uw organisatie op projectbasis.

Ik werk nauw samen met het management team om verkoopstrategieën te ontwikkelen en te implementeren. Dit is mogelijk per dag of dagdeel in de week.

Image by Pawel Czerwinski

Relationship Management

Als relatiebeheerder versterk ik uw zakelijke relaties door middel van persoonlijke contacten en doeltreffende communicatie. Mijn focus ligt op het behartigen van uw belangen. Dit zorgt ervoor dat uw stem wordt gehoord en draagt bij aan het realiseren van resultaten die naadloos aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen.

Collaborative Meeting_edited.png

Klankborden

Laat je bedrijf bloeien met nieuwe ideeën en inzichten. In mijn informele brainstormsessies gebruik ik mijn kennis uit diverse sectoren om je verder te helpen. Moeite met nieuwe kansen vinden? Ik help met een frisse blik en een goede start. Laten we samen je business een boost geven en nieuwe kansen ontdekken.

Plan snel een sessie in!

Reizend

Pioneer

Als pionier/kwartiermaker leg ik de basis voor uw projecten door de behoeften en uitdagingen van uw doelgroep nauwkeurig te verkennen en te herkennen. Ik identificeer waar de pijnpunten liggen en welke aspecten verfijning behoeven. Door direct in gesprek te gaan met mensen op locatie, doe ik het voorbereidende werk, zodat u dit verder kunt ontwikkelen en uitvoeren.

bottom of page