top of page
  • -

Maak je trainingsvideo's met AI Avatars

Bijgewerkt op: 26 okt. 2023


Logo van Colossyan de ai video editor

Of je nu in HR werkt, een teamleider bent, of verantwoordelijk bent voor trainingsmateriaal, je begrijpt dat effectieve training de sleutel tot succes is.


Boeiende en informatieve trainingsvideo's leiden tot meer betrokken medewerkers die waarschijnlijk langer blijven. Maar wat als je je trainingsvideo's naar een hoger niveau kon tillen met de kracht van AI avatars?


In dit bericht bekijken we de uitdagingen bij het produceren van trainingsvideo's en de voordelen van het gebruik van AI avatars om het proces te stroomlijnen.


De Uitdagingen van Traditionele Trainingsvideo's


Het samenstellen van boeiende en effectieve trainingsvideo's kan kostbaar en tijdrovend zijn. Alles, van pre-productie tot montage (en alles daar tussenin), vereist tijd en moeite.


Kijk eens naar de pre-productie. Dit omvat het voorbereiden en schrijven van een script, het voorbereiden van de medewerker om de training te geven, en het vinden van een geschikte filmlocatie en apparatuur.


Tijdens de productie kunnen het correct uitspreken van zinnen en opnieuw opnemen dagen in de studio in beslag nemen als je veel content wilt produceren. Deze volle draaidagen kunnen trainers uitputten, wat leidt tot een afnemende kwaliteit naarmate de tijd verstrijkt. Post-productie voegt nog een kostenpost toe; het aanpassen van geluid en licht, scènes knippen, visuals en tekst toevoegen en ondertiteling bewerken maken allemaal deel uit van het kostbare, tijdrovend proces.


Valstrikken bij Post-Editing


Een van de grootste problemen bij het produceren van traditionele trainingsvideo's is het wijzigen van het materiaal. Wat gebeurt er als het trainingsmateriaal verandert? Wil je een nieuwe regel of procedure toevoegen? Het is vrijwel onmogelijk om de oorspronkelijke omstandigheden van een video te recreëren om bewerkingen na het filmen te maken.


Het produceren van traditionele trainingsvideo's klinkt ontmoedigend, nietwaar?


Waarom AI Avatars Gebruiken voor Trainingsvideo's?


Het traditioneel creëren van hoogwaardige trainingsvideo's kost veel tijd en middelen. Van scripting tot filmen en post-productie, het is een langdurig proces. AI avatars stroomlijnen het langdurige proces van filmen en post-productie, waardoor zowel tijd als kosten aanzienlijk worden verminderd.


Bekijk hoe AI avatars je content moeiteloos tot leven kunnen brengen.


AI Avatars: Altijd Aan


In tegenstelling tot het filmen van menselijke acteurs in een studio of een speciale plek op kantoor, worden AI avatars niet moe, hebben ze geen slechte dagen en zeggen ze hun zinnen in één keer goed!


Elke AI avatar in de Colossyan-bibliotheek heeft het rigoureuze proces doorlopen van gefilmd worden in een studio met professionele belichting en opnameapparatuur om elke keer een consistente kwaliteit te garanderen. Dit betekent dat elke keer dat je een nieuwe video moet opnemen of wijzigingen in een bestaande wilt aanbrengen, je eenvoudigweg dezelfde avatar kunt kiezen en identieke resultaten kunt verwachten.


In tegenstelling tot het filmen van menselijke acteurs in een studio of een speciale plek op kantoor, worden AI avatars niet moe, hebben ze geen slechte dagen en zeggen ze hun In tegenstelling tot het filmen van menselijke acteurs in een studio of een speciale plek op kantoor, worden AI avatars niet moe, hebben ze geen slechte dagen en zeggen ze hun zinnen in één keer goed!zinnen in één keer goed!

Gelokaliseerd Leren


Als je een team over de hele wereld traint, is het belangrijk dat iedereen zich gezien en begrepen voelt. De beste manier om dat te doen? Localiseer je trainingscontent.


Localisatie is meer dan simpelweg een video vertalen. Het vereist het identificeren van verschillen in culturen of regio's en dat terug laten komen in de content. Een trainingsvideo voor een team in Ohio zou anders zijn dan voor een team in India, zelfs als ze dezelfde taal spraken.


Met behulp van AI avatars worden veel van de moeilijkheden die bij lokalisatie komen kijken weggenomen. Omdat ze meerdere talen vloeiend spreken, kun je ongemakkelijk klinkende voice-overs of onpersoonlijke ondertitels vermijden. Er is zelfs een geautomatiseerde vertaalfunctie die het vertalen van volledige videodrafts naar 20+ talen mogelijk maakt.


Nu kun je gelokaliseerde trainingscontent creëren die resoneert met je wereldwijde teams, zonder de behoefte aan dure vertaaldiensten. Lees meer over waarom je je video's met AI zou moeten lokaliseren in dit gerelateerde artikel.


ai avatar van colossyan die een taal kiest om te spreken

Personalisatie


Training die voor iedereen hetzelfde is, schiet vaak tekort in het betrekken van de leerlingen.


AI avatars schieten te hulp met de optie om avatars aan te passen aan de identiteit van je merk. Naast esthetiek kun je ook kiezen uit een bibliotheek van verschillende stemmen, waardoor er een persoonlijke touch ontstaat die de betrokkenheid en relatabiliteit vergroot.


Neem deze campagne in de Oostenrijkse stad Linz. Ze gebruikten Colssyan’s AI avatars om de bevolking voor te lichten over vaccinaties. Met een diverse buitenlandse bevolking met beperkte kennis van het Duits, wilden ze een meer gepersonaliseerde ervaring voor elke groep creëren. Ze maakten AI Vaccinatie Adviseurs, die verschillende talen spraken en belangrijke en dringende vragen konden beantwoorden. Met AI avatars kon de stad Linz 55.000 inwoners bereiken in 11 verschillende talen en meer dan 50% besparen op haar COVID-19 communicatiebudget.


Of je publiek nu uit technisch onderlegde millennials of ervaren professionals bestaat, je kunt AI avatars gebruiken om je aan te passen aan je specifieke behoeften.Moeiteloze Bewerking


Zoals hierboven kort vermeld, is opnieuw opnemen om verouderd materiaal bij te werken duur. In tegenstelling tot video's die geproduceerd zijn met AI avatars en een videogenerator zoals Colossyan, zijn ze eenvoudig te bewerken. Hierdoor kun je moeiteloos bewerken en bijwerken terwijl je dezelfde look en feel behoudt als eerdere video's.


Het enige wat nodig is, is simpelweg het script aanpassen of een nieuwe scène toevoegen met het nieuwe materiaal. Het is een makkelijke manier om tijd en middelen te besparen.


ai makkelijke manier van video editten

Scenario-Gebaseerd Leren


Wat is een betere manier om je trainees te betrekken en hun leren naar een hoger niveau te tillen dan met scenario-gebaseerde interacties? De conversatiefunctie van Colossyan geeft makers de mogelijkheid om tot vier avatars in één scène op te nemen om een meer meeslepende leerervaring te creëren.Simuleer realistische situaties, voer rollenspellen uit en bevorder dynamische interacties onder de leerlingen, allemaal binnen je trainingsvideo's. De zijweergave-opties voor bepaalde avatars maken zelfs nog dynamischere en realistischere gesprekken tussen twee avatars mogelijk.


Of het nu gaat om het oefenen van onderhandelingsvaardigheden of het uitvoeren van gesimuleerde verkooppresentaties, deze functie verhoogt het realisme van je trainingsvideo's, waardoor leren impactvoller wordt.Jouw Beurt om Training te Verheffen met AI Avatars


Ben je klaar om je trainingsvideo's naar een nieuw niveau te tillen? Meld je aan voor een gratis proefperiode van Colossyan en ervaar uit de eerste hand hoe AI avatars je training- en ontwikkeling inspanningen kunnen transformeren. Met ons gebruiksvriendelijke platform ontdek je het verschil dat AI-video creatie kan maken.


Blijf voorop lopen in het trainingsspel met AI avatars.Try now, get started for free. Testperiode starten voor Colossyan2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page