top of page
  • -

IT'S ALL IN THE NAME 'INTERNET REMOVALS'

Internet Removals, voor het eerst geconceptualiseerd in 2011, heeft een wereldwijd bekende naam gecreëerd binnen de "Reputatie Management"-industrie en werd door GoDaddy erkend als DE pionier van de Content Removal-industrie en nu als The Content Removal Experts. Als erkenning voor de grote schade die wordt veroorzaakt door illegale online publicaties, werd Internet Removals in het leven geroepen als middel voor positieve verandering, hervorming en verwijdering.


Snel vooruit naar 2018 en ons team is te zien geweest in Australië op Channel 9 (Sixty Minutes) Channel 10 (The Project), ABC Drive Radio, ABC (The Signal), KIIS FM, Washington Post en News.com.au.


Bij IR zijn we toegewijd aan voortdurende educatie, waarbij we onze vaardigheden aanscherpen op het gebied van de meest geavanceerde inhoudsverwijderingskwesties. Hierdoor zijn we in staat onze klanten diensten aan te bieden in elk spectrum van materiaaltype en complexiteit. 'We zijn volhardend en houden van uitdagingen'.


Verantwoordelijk voor het verwijderen en tellen van meer dan 460.000 URL's, heeft ons team duizenden particulieren en bedrijven geholpen te herstellen van een groot aantal online problemen. Soorten zaken zijn onder meer:


Valse / neprecensies;

Schending van de vertrouwelijkheid;

IP- en auteursrechtinbreuk;

Cybermisbruik en intimidatie;

Misbruik op basis van afbeeldingen (wraakporno);

Sexting;

Accountdiefstal; en

Bescherming tegen piraterij.


Jeffrey Apeldoorn

Regional Manager (the Netherlands)Internet Removals (the Netherlands)

The Content Removal Experts


+31 20 2444 677

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page