top of page
  • -

Inbreuk intellectueel eigendom


project samenvatting


De directeur van een zeer succesvol e-commercebedrijf nam contact op met ons team met betrekking tot het verwijderen van een concurrerende website die de naam van zijn bedrijf kopieerde.


Het gewraakte bedrijf kopieerde niet alleen de naam en kleuren van het bedrijf van onze klant, maar ook de domeinnaam (met de .xyz-extensie). De winkel was eigendom van een bedrijf gevestigd in China, met weinig tot geen echte contactgegevens.


Ons team deed de klant een voorstel voor een vergoeding en begon na acceptatie met de werken.


De strategie


Ons team werkte samen met de klant om het eigendom van het Intellectuele Eigendom te identificeren en de relevante documentatie om als zodanig te bewijzen.


De inhoud in kwestie was niet anders dan duizenden intellectuele eigendom inbreukmakende websites die we eerder hebben verwijderd. Op deze successen hebben we dan ook een aanvraag kunnen plaatsen bij alle relevante partijen met de meeste kans van slagen.


De uitkomst


Binnen een week blokkeerde PayPal hun handelaar en zat de site zonder betalingsopties.


Tegen de tweede week had ons team de inbreukmakende website volledig uitgeschakeld.

diefstal of inbreuk van intellectueel eigendom zien we erg vaak en de juridische gang is vaak duur en tijdrovend. Om snel en doeltreffend te handelen is onze service een uitkomst.

Voor meer info neem contact op met ons team in NederlandJeffrey Apeldoorn Reputation Analyst japeldoorn@internetremovals.com Internet Removals (Europe) The Content Removal Experts +31 20 2444 677 Joop Geesinkweg 901-999 1114 AB Amsterdam the Netherlands www.internetremovals.nl

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarii


bottom of page