top of page
Blije reiziger

JC Bracelets

Handgemaakte armbanden voor hem.

Creatief en duurzaam

Handgemaakt, Stijlvol, Duurzaam – Dat is JC Bracelets.

jc bracelets herenarmbanden
20141127_0037.jpg
AW2014 (3).jpg

JC Bracelets - Meer dan een Sieraad, een Ervaring

Welkom bij JC Bracelets, hét merk voor hoogwaardige, handgemaakte mannenarmbanden uit Amsterdam Noord. Onze exclusieve armbanden zijn niet zomaar accessoires; ze zijn een levensstijl, een statement en een eerbetoon aan vakmanschap.

Over JC Bracelets

JC Bracelets is opgericht met één simpele visie: het creëren van unieke, duurzame en stijlvolle armbanden voor de moderne man. Wij geloven dat een armband meer is dan een sieraad. Het is een verlengstuk van wie je bent, een subtiele weergave van jouw persoonlijkheid en stijl. Dat is de reden waarom elk van onze armbanden met uiterste zorg en precisie wordt gemaakt in onze ateliers in Amsterdam Noord.

Het Ambacht

Onze armbanden worden handgemaakt door ambachtslieden die een passie hebben voor hun vak. Van het selecteren van de beste materialen tot het knopen, snijden en monteren; elk proces wordt met de hand uitgevoerd om een product van topkwaliteit te waarborgen. Wij gebruiken alleen de beste leersoorten, hoogwaardige kralen en duurzame metalen om ervoor te zorgen dat uw armband niet alleen mooi, maar ook duurzaam is.

Exclusief en lokaal geproduceerd

20141127_0040.jpg

Meer info of speciaal verzoek?

Thanks for submitting!

bottom of page