top of page

Bij Colossyan bouwen ze aan de toekomst van AI video. 🚀

Ons eenvoudig te gebruiken AI-videoplatform verandert het landschap van L&D contentcreatie. Vele topbedrijven zoals P&G, Porsche, BASF, BDO en Paramount gebruiken het al. Zeg vaarwel tegen dure opnames, plannings vertragingen en lage betrokkenheid. Colossyan stelt je in staat om trainingsvideo's te maken met AI voor een fractie van de kosten van traditionele productie, met een hogere effectiviteit dan alleen tekst, een beeld zegt ten slotte meer dan 1.000 woorden. 🎬
 

📝 Maak video's van tekst
Maak effectieve video's van tekst, PDF's, professioneel ontworpen sjablonen of met behulp van een AI-aangedreven Prompt-to-Video tool. Benut de kracht van onze geavanceerde tekst-naar-spraak technologie, aangevuld met boeiende, kant-en-klare sjablonen en een eenvoudige en intuïtieve videobewerker.

🗣️ Kies jouw perfecte AI-presentator
We bieden een uitgebreide en diverse bibliotheek van meer dan 50 AI-avatars van de beste kwaliteit, waardoor het personaliseren van je video's met hyperrealistische presentatoren makkelijker dan ooit is. Gebruik de unieke Gespreksfunctie van Colossyan om te oefenen met scenario-gebaseerd leren met meerdere avatars in één scène, of creëer een AI-presentator van jezelf met onze Custom AI Avatar add-on.

🌍 Maak je video lokaal in vier klikken
Produceer video's in meer dan 70 talen en accenten, en vertaal je Colossyan-video's eenvoudig in slechts vier klikken met onze functie voor automatisch vertalen.

Ervaar het Colossyan verschil met onze risicovrije proefperiode van 14 dagen. 

Probeer Colossyan vandaag nog! 🚀

afbeelding met logo colossyan.webp

Gebruik je eigen avatar

Kies de taal die je wenst

Colossyan_Voice_Selector.png
Colossyan_Actors.png

Maak keuze uit de 'standaard' avatars

Sorteer je werk, makkelijk aanpasbaar

Colossyan_Templates_Brand_kits.png
Schermafbeelding 2023-10-06 172956.png
bottom of page